BAMBOO BELGIUM

Met een passie voor fashion en duurzaam ondernemen begon ik een zoektocht naar een duurzame, hernieuwbare en aangename grondstof voor comfortabele kleding die goed is voor zowel mens als milieu.

Zo ontdekte ik bamboe. Van de vezels van bamboe wordt een aangename, heerlijk zachte en comfortabele stof gemaakt. Daarmee kon ik me goed uitleven en heb er een uitgebreide collectie basics van gemaakt.

De stof die we van de bamboe vezels maken, is van zware kwaliteit, blijft mooi in model en heeft vele positieve eigenschappen. Denk onder andere aan het grote draagcomfort en antiallergische en antibacteriële eigenschappen.

Bamboe past helemaal in het gedachtengoed van duurzaam ondernemen. Dit gewas heeft niets nodig om te groeien, geen extra water, geen pesticiden en kan onbeperkt geoogst worden.

Ons gehele productieproces is transparant van begin tot het einde en zo duurzaam mogelijk.

Al onze kledingstukken worden geproduceerd in Europa. Ik werk samen met fabrikanten die hun medewerkers goede werkomstandigheden garanderen en hen een fair loon uitbetalen.

Concept
Bamboo Belgium beschikt over een uitgebreid assortiment basics van ondergoed en pyjama’s tot T-shirts en jurken.

Custom made
Alle stuks kunnen naar wens aangepast worden. Grote of kleine aanpassingen, een eigen logo? Geen probleem.

Private label
Een eigen collectie of enkele stuks onder jouw eigen label laten produceren? Bij Bamboo Belgium hebben we alles in huis om je van begin tot einde begeleiden.

Bedrukking
Alle kledingstukken en stoffen kunnen perfect aangepast worden aan jouw eigen stijl met onze exclusieve bedrukkingen. We werken met Oekotex gecertificeerde inkt .

Zoeken