Duurzaam ondernemen is hip.

Het is niet alleen perfect om je bedrijfsimago te verbeteren, op langere termijn brengt het alleen maar op. Je bent met je bedrijf goed bezig voor het milieu, je kiest voor iets duurdere investeringen maar deze gaan langer mee en het is de ideale manier om je te onderscheiden van andere bedrijven.

Je kan je hele bedrijf groener maken door te investeren in groene energie of enkel met duurzame materialen te werken. Maar heb je al eens nagedacht over duurzame bedrijfskleding voor jouw medewerkers?

Er is heel wat duurzame kleding te vinden. Met de collectie van Bamboo Belgium kan je net dat verschil maken. Onze collectie omvat een ruim assortiment aan basics uit bamboe. Een zachte, comfortabele stof die lang mooi in vorm blijft.

Ook voor verenigingen hebben wij sportieve outfits in ons assortiment.

Yoga, fietsfanaat of wandelliefhebber? In jouw bamboe outfit maak je gegarandeerd een statement. En daarnaast is jouw outfit ook perfect casual draagbaar.

  Bamboo Belgium

  Enkele voordelen van bamboe

  • Bamboe is een zachte, comfortabele stof die lang mooi in model blijft.
  • Door zijn anti allergische eigenschappen is de stof ideaal voor de gevoelige huid.
  • Bamboe is een ademende, anti bacteriële stof en UV-beschermend. Hierdoor neemt het 3X meer zweet op dan andere stoffen. Men voelt zich langer fris, zelfs bij fysieke arbeid, en er blijven minder snel vieze geurtjes achter.
  • Kleding van bamboe was je op 30°C. Weer een pluspuntje voor het milieu en je portomonee.
  • Bamboe is volledig composteerbaar.

  Bedrukkingen

  Wij kunnen jouw bedrijfskleding of sportoutfit perfect personaliseren. Dit doen we door middel van digitaal printen. Een mooie techniek om met hoge kwaliteit op kleding te printen. Digitaal printen is de meest duurzame oplossing om textiel te personaliseren. Daarnaast biedt digitale print een snelle levertijd en kunt u tevens snel en gemakkelijk kleding nabestellen.